maanantai 22. huhtikuuta 2013

Beautiful evening


Illat alkaa olemaan pikkuhiljaa valoisampia ja näin jo leskenlehtiä jee! Tuntuu että mun vaatekaappi on ihan tyhjä kaikista ihanista kevätvaatteista, ehkä se alkais pian vähän täyttymään. Luulin, että tää viikko ois vaan ollu rento tet-viikko, mutta tänään kun tulin ekan päivän jälkeen kotiin olin ihan ihan poikki. Muutenkin tuntuu että on niin kiire koko ajan! Ens viikonloppu menee leirillä ja tälle viikolle on muutakin ohjelmaa. Parin viikon päästä on sit kauheesti kokeita, mut onneks siihen on vielä aikaa! Tääkin tällainen pieni postaus, mutta illalla oli kiva ottaa kuvia kun aurinko just ja just paistoi. Sais vaan olla parempi kamera, että laatu ois parempi. Mutta ihanaa viikkoo teille lukijoille!

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niskasella?? Ja millä kyydil pääset sinne ?

   Poista
  2. Eilen menin pyöräl ja tänään menin äidin kyydis. To ja pe oon tossa toisessa niskasen liikkeessä puolen kilsan päässä, et pääsee helposti kävellen tai pyörällä.

   Poista
  3. eikös se oo kiinni ?

   Poista
  4. Joo mutta järjestelen siellä niitä paikkoja :)

   Poista
 2. Voitko ettii tuolta hm nettikaupasta sen sun farkkutakin kun se on niin täykkäri mutten vaan tiedä oikeen mikä se noista on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on eri farkkutakki mitä täällä blogissa on ennen näkynyt... Kumpaakohan tarkoitat?:)

   Poista

kiitos kommentista !

kamera: canon eos 1000d
objektiivit: 18-55mm, 50mm 1.8, 75-300mm