maanantai 9. syyskuuta 2013

Good people bring out the good in people.


Kyllä se vaan taitaa olla niin, että kesä alkaa vaihtua syksyyn... Tänään olin kyllä ilman takkia ulkona, että ei vielä hirveen kylmä oo, onneks :-) Koulussakin ollaan oltu jo kuukausi, joten siihenkin on ehtinyt tottumaan. En oo varmaan tehnyt kertaakaan läksyjä kunnolla tänä vuonna ja motivaatio on vähän hukassa. Nytkin ne kirjat odottelee tuolla sängyllä ja läksyt tekemättä! Huomenna mulla on koulun jälkeen kolme tanssituntia. Käyn siis kolmessa tanssissa ja kaikki tunnit on sattunut samalle päivälle. Onneks se on kuitenkin aika rentoa ja aika menee tosi nopeesti tanssiessa! Lauantaina ja sunnuntaina on kauden viimeiset kisat Espoossa, joten siellä menee sitten viikonloppu. Tässä nyt nopeesti oli vähän mun kuulumisia ja nyt meen tekemään noita läksyjä :-)

14 kommenttia:

 1. mistä toi huivi on? (:

  VastaaPoista
 2. mitkä asetukset laitat et toi tausta sumenee kuvis:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää säätää aukko mahd. pieneksi :) Nää kuvat on otettu Canonin 50mm objektiivilla ja aukon kooksi oon laittanut 1.8.

   Poista
  2. koitin tota mut niist kuvist tulee iha ylikirkkait ku laitan aukon 1.8.. et näkyy vaa valkosta melkee.. voitko kertoo ne kaikki säädöt mitkä sul on yleensä ulkona kuvates ja mikä tila sul on niist? Av Tv P vai M?:) mun putki on toi sama canon 50mm 1.8

   Poista
  3. Se on siis Av ja aukko 1.8. En oikein muuten osaa neuvoa :(

   Poista
  4. jee nyt onnistu,kiitti:):)!

   Poista
 3. Sori ku korjaan, mut aukko siis isoksi, eli tuo f-arvo pieneksi :-D Esim vaikka nyt 1.8 mut se tarkottaa et aukko on iso!

  VastaaPoista
 4. mikä kamera sulla on ja mitkä objektiivit? sekä millä muokkaat kuvas? (:

  VastaaPoista
 5. mistä toi sun edellisen postauksen vyö on ostettu? (: ihana blogi sulla! (: oot kaunis!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinaat varmaan edellisen edellistä? :D Se on h&m:ltä. Kiitos!

   Poista

kiitos kommentista !

kamera: canon eos 1000d
objektiivit: 18-55mm, 50mm 1.8, 75-300mm