tiistai 31. joulukuuta 2013

MOTIVATION FOR SPORTS

1.Musiikki
Kuuntelen melkein aina juostessa musiikkia, koska silloin lenkit menee nopeammin ja musiikista saa puhtia treeniin. Puhelimeen on kiva tehdä erilaisia soittolistoja, esimerkiksi rauhallista musiikkia venyttelyyn ja rytmikkämpää kovempaan treeniin. 
2.Puhelimen urheilusovellukset 
Itse käytän Nike+ Running ja Sports Tracker nimisiä sovelluksia. Ne on ilmaisia ja niiden avulla saa hyvin mitattua treenien kestot, kilometrivauhdit, matkat, kulutetut kalorit jne! 
3.Kaverit
Kavereiden kanssa on mukava treenata, sillä aika kuluu nopeasti jutellessa, eikä tule tylsiä hetkiä. Jos treenaaminen ei innosta, kaverilta saa varmasti kannustusta ja positiivista energiaa. Mä saan ainakin paljon enemmän intoa treenaamiseen kaverin seurassa!
4.Treenivaatteet
Mukavissa ja hyvännäkösissä treenivaatteissa urheileminen on paljon kivempaa! Yleensä urheiluvaatteissa suosin kirkkaita värejä, vaikka normaalisti mun vaatteet on melko hillityn värisiä. Mun lemppariurheiluvaatemerkki on ehdottomasti Nike. Myös monet vaatekaupat, kuten Gina Tricot ja H&M tekevät kivoja ja laadukkaita urheiluvaatteita.
5.Tavoitteet
On hyvä asettaa tavoitteita, sillä niitä varten harjoitteleminen antaa lisää energiaa treenaamiseen. Tavoite voi olla esimerkiksi cooperin tuloksen parantaminen. Joskus tavoitteiden saavuttaminen voi olla hankalaa, mutta täytyy muistaa luottaa omiin kykyihin! 
6.Tulokset
Onnistunut kilpailu tai parantunut kunto antaa lisää intoa treenaamiseen. Aina jos treeneihin lähteminen ei innosta, kannattaa muistella niitä onnistumisen hetkiä. Mun omalla kohdalla ainakin hyvien tulosten saaminen tuo tosi paljon motivaatiota!
7.Terveellinen ruokavalio
Varsinkin treenin jälkeen on tärkeä syödä terveellisesti ja ravitsevasti, jotta lihasten palautuminen alkaa mahdollisimman nopeasti. Mulle tulee ainakin sellanen urheilullinen tunne, kun syön terveellisesti. Oon myös pyrkinyt korvaamaan suklaata ja muita epäterveellisiä ruokia herkullisilla salaateilla tai hedelmillä.
8.Monipuolinen liikunta
Urheilulajeja on monia, joten jos jokin laji ei enää innosta, voi kokeilla jotain toista lajia. Mä ainakin kyllästyn melko helposti, joten oon elämäni kokeillut kaikenlaista urheilua! Vaihtelu virkistää!

18 kommenttia:

 1. tää oli kiva postaus, voisitko tehdä postauksen miltä sulle tyypillinen viikko näyttää urheilun osalta?

  VastaaPoista
 2. sports tracker laskee kalorit väärin, näyttää jopa 400 kcal enemmän kuin sykemittari, vaikka asetukset (paino, pituus, laji) olis oikein

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! Ite käytän enemmän tota Niken sovellusta, niin se mun mielestä laskee ihan hyvin. En mä kyl niitä kaloreita sillee kyttää, mainitsimpahan vain tuossa tekstissä :)

   Poista
 3. Tää oli tosi kiva postaus, erilainen mitä sulla yleensä on! :)

  Sainkin tosta hyviä vinkkejä, kun uuden vuoden lupauksena ois tarkotus saata urheilumotivaatio takaisin ja alkaa liikkua enemmän ja syödä terveellisemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos sait tästä tsemppiä! :) Ja kiitti, oonkin ajatellut tehdä vähän monipuolisempia postauksia :)

   Poista
 4. Ihan ja tosi inspiroiva postaus! Hyvää uutta vuotta sulle Saija! :)

  VastaaPoista
 5. oon ostamassa mahdollisesti noi samat kuulokkeet mitkä tossa kuvassa näkyy nii onko ne sun mielestä hyvät, että kannattaako ostaa? :) Mistä ostit ja paljon maksoi? Hyvää uutta vuotta ja sulla on ihana blogi ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi kuulokkeet on oikeesti mun kaverin, ja ne oli mulla vaan lainas! Ne on kyl hyvät ja aion ite ostaa samat :) Hinta taitaa olla noin 30 euroa ja niitä saa ainakin Anttilasta. Kiitos paljon ja hyvää uutta vuotta sulle kans! :)

   Poista
 6. Ihana postaus ja tosi kivoja kuvia! Inspiroit muita urheilemaan, mikä on hyvä juttu :-) tykkään sun blogista!

  VastaaPoista
 7. Hei tosi kiva tällänen postaus! Taisinki just päättä lähteä huomenna urheilemaan! :D
  Kiitos!:)

  http://bageingandlifestyle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sehän tän postauksen tarkoitus olikin! :) Kiitti paljon!

   Poista
 8. vähän hyvä postaus! tylsistyn urheiluun helposti, joten kiva saada lisää motivaatiota! :)

  VastaaPoista
 9. vooi sun blogissas on tosi kivoi kuvii :-) <3

  www.janskunn.blogspot.fi

  VastaaPoista
 10. kiva postaus. urheiluun liittyviä postauksia vois olla enemmän ja sellasia, jotka kertois sun treenaamisesta. :)

  VastaaPoista

kiitos kommentista !

kamera: canon eos 1000d
objektiivit: 18-55mm, 50mm 1.8, 75-300mm