torstai 17. huhtikuuta 2014

HAPPY EASTER!

Pitkästä aikaa ehdin tulla kirjottelemaan tänne blogiin! On ollut vähän kaikenlaista, joten kuvien ottaminen on jäänyt melko vähälle. Yritän kuitenkin tsempata tässä postaamisessa lähiaikoina, sillä mulla on monta hyvää ideaa mielessä. Tänään alkoi siis lyhyt pääsiäisloma, ja onneks auringonpaistetta ja lämmintä säätä on luvattu koko viikonlopulle. Pääsiäinen on niin ihanaa aikaa kun pihalla kuulee jo lintujen laulua ja kukkia alkaa kasvaa! Eilen juoksin pihalla jo t-paita päällä treeneissä, eikä tullut edes kylmä. Laskettiin myös koulussa tänään, että kesälomaan on aikaa enää 44 päivää, ihan hirveen vähän! Sain myös alkuviikosta sähköpostia, että pääsen kesätöihin päiväkotiin heti kesäkuun kahdeksi ensimmäiseksi viikoksi. Pari viikkoa on mun mielestä just sopiva aika tehdä kesätöitä, rahaa saa ihan hyvin ja kesälomasta jää paljon aikaa lomailulle. On mulla kyllä lisäksi pari muutakin kesätyötä lomalle, joten ei tule ainakaan tekemisen puutetta. Nyt en taida tässä enempää kirjoitella, joten hyvää pääsiäistä kaikille!

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia taas kerran <3 Ehkä pääsiäsilomalla video? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Sitten kun kuvaan tänne jonkun videon, niin kuvaan sen varmaan mun kaverin kameralla, ja mun kaveri on tällä hetkellä reissussa... Joten pääsiäislomalla en varmaan videota ehdi kuvata.

   Poista
 2. Käkäääks! Aivan ihanan valoisa tää blogi <3 Tulee semmonen keijukaismainen olo ku tätä lukee :3


  ❤: Lotta / My Happybubble

  VastaaPoista
 3. Mistä noi vikan kuvan vaaleet farkut ja noi pari postausta taaksepäin olevat persikan väriset farkut on? (: Sulla on upee blogi ja oot tosi nätti :)

  VastaaPoista

kiitos kommentista !

kamera: canon eos 1000d
objektiivit: 18-55mm, 50mm 1.8, 75-300mm