tiistai 14. heinäkuuta 2015

KESÄJUTTUJA

Aamut ilman herätyskellon soimista ja aamupalan valmistamista rauhassa, mikä vois olla parempaa. Kesällä mun aamupalasta löytyy aina joko marjoja tai hedelmiä, niin hyviä ja terveellisiä.Sateisia päiviä on tänä kesänä riittänyt. Toisaalta sade on välillä jotenkin kiva, varsinkin nukkumaan mennessä sateen ropinaa on rauhoittava kuunnella. Sateen jälkeinen tuoksu ulkona on myös ihana!
Uusia kesävaatteita on myös ilmestynyt jonkin verran vaatekaappiin, vaikka niiden käyttökerrat voi melkeimpä laskea yhden käden sormilla. Jospa niitä aurinkoisia päiviä tulis vielä, onhan kesää vielä jäljellä.
Siskon viikon takaisten rippijuhlien tarjoiluja. Oon jo vähän salaa suunnitellut mitä aion parin vuoden päästä leipoa sitten mun mahdollisiin ylioppilasjuhliin...
Kesäinen kukkakuva, eipä tällä kuvalla mitään muuta ideaa ole. On hyvä välillä pysähtyä ja katsoa, että miten kivalta luonto kesällä näyttääkään! Ihania kesäpäiviä teille lukijoille, nauttikaa kaikki lomasta kenellä sellainen on!

4 kommenttia:

 1. Tosi upeita kuvia ja kiva että postaat taas! :) Noi BikBokin kuviolliset shortsit on ihanat.. wou!♥

  VastaaPoista
 2. Ihanan kesäinen postaus! :) Aijotko muuten käydä lukion kolmeen vuoteen? Onks sulla suunnitelmia minne haet lukion jälkeen? Haluaisitko muuten Amerikkaan opiskelee niinkun Emma Hyyppä ja Minttu Hukka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tällä hetkellä oon 3 vuoden tahdissa, mut jos on liian rankkaa, niin sit käyn 3,5 vuoteen tai 4. En tiiä vielä mihin oon hakemassa, mut uskon että pysyn ihan Suomessa :)

   Poista

kiitos kommentista !

kamera: canon eos 1000d
objektiivit: 18-55mm, 50mm 1.8, 75-300mm