maanantai 6. heinäkuuta 2015

TÄÄLLÄ TAAS

Huomaamatta tuli vähän taukoa blogiin kirjoittelusta! Otan tän kuitenkin rennolla asenteella ja kirjottelen tänne aina sillon kun huvittaa. Jospa nyt pieni tauko antoi vähän inspistä tähän hommaan. Oon vähän miettinyt, että kirjottelisinko blogiin myös mielipidetekstejä ja muita tällasten pinnallisten juttujen ja kuulumisten lisäksi. Itse tykkään paljon semmosista blogeista, joissa on monenlaisia kirjoituksia, joista voi saada erilaisia näkökulmia asioihin. Saa nähdä, pysyykö tämä blogi tämmöisenä vai uskaltaudunko kirjottelemaan tänne enemmän omia ajatuksia! Kesälomasta on kulunut oikeastaan jo puolet, ja tuntuu että päivät ovat kuluneet aivan hujauksessa ohi. Tuntuu, etten ole vielä tehnyt mitään kovin erikoista tämän kesän aikana, mutta eiköhän tässä ole vielä aikaa tehdä kaikenlaista. Tällä viikolla päätin vihdoin ja viimein ottaa pensselin käteen, ja maalata mun huoneen seinät! Rupesi jo vähän kyllästyttämään edelliset seinät, jotka taannoin 1. luokalla valitsin. Alunperin mietin, että voisin maalata seinät beigeksi, mutta väriksi valikoituikin vaalea vaniljainen väri. Huoneesta tuli paljon raikkaampi ja isomman näköinen. Tänään oli mukava erilainen päivä, sillä vietettiin mun siskon rippijuhlia. Onneksi saatiin juhlia niitä ihanan aurinkoisessa säässä. Juhlien jälkeen olin urheilukentällä treenaamassa ja hyvä fiilis jatkui vielä iltalenkillä rantatiellä. Huomenna alkaakin uusi viikko, jolle on paljon tekemistä tiedossa!

6 kommenttia:

 1. onpa ihania kuvia :) aloin himoitsemaan noita marjoja, namm!! kannatan ajatusta, että alkaisit kirjottelemaan tänne myös esimerkiksi mielipidekirjotuksia, niitä ois mielenkiintosta lukee ja ottaa kantaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Ja joo marjat on kyllä niin hyviä! Jos tulee jokin hyvä aihe vastaan, voisin tänne kirjotella asiapitoisempaa tektstiä :)

   Poista
 2. Kiva kun postasit taas :) Tollasten mielipidetekstien kirjottaminen olis hyvä idea. En tiedä ootko lukenu Eveliina Piipon blogia? Se kirjottaa omia mielipiteitään ja aika henkilökohtaisiakin asioita, mikä tetysti vaatii rohkeutta, mutta sellasia blogeja on tosi kiva lukee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon lukenut ja ihan älyttömän hyvä blogi! Vaatiihan se paljon rohkeutta kertoa henkilökohtaisista asioista. Mielipidetekstien ja henk.koht. kokemuksista kertovien tekstien kautta oppii tuntemaan paremmin sitä blogin kirjoittajaa ja saa blogista mielenkiintoisemman :)

   Poista

kiitos kommentista !

kamera: canon eos 1000d
objektiivit: 18-55mm, 50mm 1.8, 75-300mm